2008. június 13., péntek

Vadító lyukacskák

Nos, az alakulás most egy picit leállt látszólag. Se fájás, se semmi, illetve egy pici bosszankodás. Gyakorlatilag nem teljesen illeszkedik a fogsorom, ezért sosincs csukva a szám. Bónuszrosszként a fogaim között kialakult résbe mindig beakad a nyelvem. Utóbbi nem nagyon fog előfordulni Veled, hacsak nincs letörve a fogad - hát nekem le van egy picit, és ez sérti fel a nyelvem.

Alul is mozgolódás van, de nem érzem úgy, hogy jó irányba. Remélem, felteszik az első aktiváláskor az alsó breketteket is, illetve gyorsan azután. :o)

Blogfejlesztés napokon belül, addig is tarts velem a fogszabályzás rejtelmeibe!
Rita

Mai tippem: Ha akadna ilyen gonosz kis lukacska, ami zavarja a nyugalmadat, akkor tömd bele a fogszabályzó-viaszt - mondtam, hogy megéri erre beruházni :) Amióta felkerültek a hátsó gyűrűk, elöl már nem is kell feltennem ezt a viaszt, csak hátul. Ez végül is jó dolog, hogy elöl már megszokta a bőröm, de esztétikai megfontolásból fém brekettekre szintén érdemes feltenni a viaszt, mert tompítja a csillogást és enyhíti a különbséget a fog és a brekett színe között. Esetleg ha száraz a szád, akkor is jól jöhet. Tartósabb fennmaradásért az orvosok száraz felületre feltevést javasolnak, nyári extra tippem pedig a hideg víz! Nekem bevált 16 órán át, amikor csak öblögettem. Természetesen evéshez le kell venni, akkor meleg vízzel öblögess és nyomkodd rá a rudat - ettől meglazul vagy rá is tapad a rúdra.

Nincsenek megjegyzések: