2008. június 9., hétfő

Hihetetlen mozgások

Nem tudom, miért, de elég jól reagál a kezelésre a felső fogsorom. Az ív még inkább egyenesedett, elöl pedig a problémás fogam mellett lett egy rés. Mostanában azzal szórakozom, hogy bedugdosom oda a nyelvem, már úgysem lesz sokáig alkalmam rá :D

A mai nap másik nagy eseménye, hogy már nagyjából tudok rágni hátul, kaptam fogszabályzó-viaszt, illetve hogy már nem fájnak a fogaim, miközben mosom őket.

A viasszal tényleg sokkal jobb a helyzet, mindenkinek ajánlom, aki eddig nem szerzett volna be, hogy amilyen gyorsan csak lehet, tegye fel a bogyókat a brekettekre! Kicsit javít a fém kinézetén, ha nem vagy metálszerető, illetve szuperül elfedi a lyukakat. Evéshez persze le kell venni, de a táplálkozás veszélye nem fenyeget nagyon, mióta fennvan :D Az ember számára ilyenkor derül ki, mennyit is enne, ha nem kívánna meg állandóan valami nasit: fájdalmak közepette vagy csak kényelmetlenségekből kifolyólag minimálisra csökkentettem az evések számát, és nem is olyan rossz ez így. Olvastam valahol, hogy az éhségérzet lehet szomjúság jele is, ami a napokban tényleg igazolódni látszik.

A gyorsabb eredményekhez az a taktikám, hogy nem eszem szilárdat, illetve ha igen, minimálisat, nehogy letörjön valamelyik brekett illetve valószínűleg könnyebben regenerálódik a fogsorom, ha nem teszem ki másik irányból is nyomásnak, mint ahonnan a fogszabályzó irányítja.

Képek ma este jönnek, így meg lehet figyelni azt is, hogy a fogszabályzó-viasz hogy mutat a gumik és a fém fölött. A mai történések egészen pozitívak, kíváncsi vagyok, mit fog szólni a doktornő szerdán :)

Nincsenek megjegyzések: