2008. június 17., kedd

A megszokás hatalma

Nagyon jó ez a fogszabályzó, csak dicsérni tudom - és persze az orvosomat is!

Már két hete van fenn és semmi panaszom nincsen vele, nem kell viaszozni sem, csak étkezés után megmosni, tisztán tartani. Mivel nem is eszem sokszor egy nap, nem nassolok, nincs gondom ezzel sem.

Jut eszembe, étkezés: a rágcsálás már könnyen megy, de harapni továbbra is tilos - és az is marad, hacsak nem akarom, hogy esetleg letörjön a ragasztás.

Kíváncsi vagyok, mi változik még a számban a következő másfél hónapban, mivel csak jövő hónap 30-án jutok újra a Doktornő keze közé. Mindenesetre egyre jobban érzem magam fogszabályzóval, látszik, hogy a felső szabályozása befolyásolja az alsót is. Mikor feltették az ívet, aztán a gyűrűket, nem ért össze az egész fogsorom, mert annyira széjjelálltak a fogaim (mivel nagyobb lett között a rés) - és most már teljesen jól tudok rágni! :) Szóval rendesen zárnak a fogaim, és még alul egyáltalán semmilyen szerkezet nincs fenn.

Valószínűleg nemcsak a jó, de a rossz irányba is el tud mozdulni egyik fogsorunk a másik hatására. Na de erről már értekezni is fogok szakavatott orvosokkal is.

Nincsenek megjegyzések: